Fanfiluca dames set Riviera

Nieuw toegevoegd bij onbike.nl de Fanfiluca dames set “Riviera” een orgineel design zoals je kan verwachten van de ontwerpsters van Fanfiluca. de stijl neigt een een beetje naar de jaren 20 van de vorige eeuw.

Het pasvorm van Fanfiluca is perfect, de producten worden door professionals getest en gebruikt tijdens duur wedstrijden waar niks aan het toeval kan worden overgelaten.

De diepe achterzakken zijn door hun unieke vorm goed toegankelijk, een volle niet verborgen rits zorgt ervoor dat deze ook met één hand kan worden bediend. de speciale ritsstopper aan de bovenzijde voorkomt irritatie.

De zeem van de broek is speciaal voor dames en wordt in Italië geproduceerd, alle kleding van Fanfiluca wordt in Italië geproduceerd maar wel met een noord Europese pasvorm je hoeft dus niet bang te zijn dat je een maat groter moet kiezen.

Fanfiluca is een merk wat gerund wordt door dames dat is aan de collectie te merken zo heeft Fanfiluca een grotere dames als heren collectie wat uniek is in de fietsbranche, doordat het dames aan het roer staan wordt er geen compromis gedaan aan de pasvorm en comfort van de kleding.

15_1141_Lady_RR-Mini_av (757x1024) 15_1141_Lady_RR_Mini_ra_small (709x995) 14j20-360 14j20-343

 

Hier verkrijgbaar