Cycology Reborn Fietsshirts Stijl, Prestaties en duurzaamheid Gecombineerd.

Cycology is een merk dat bekend staat om zijn artistieke en opvallende designs op fietsshirts en accessoires. Het Reborn fietsshirt is een van hun nieuwste uitvoering uit de “Frida” reeks die geïnspireerd is op de kunst van iconische Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo.

Het shirt zit nauwsluitend dankzij lichtgewicht, zeer rekbare, zachte gerecyclede stof, die uitstekend ademend en vocht afvoerend is. Langere aero-mouwen bieden extra bescherming tegen de zon, en geven het shirt een nog sportievere uitstraling. Net zoals bij de standaard shirts van Cycology heeft het Reborn shirt drie zakken en een afsluitbaar zakje met rits aan de achterzijde.

Het rijcomfort wordt verbeterd door een kraag met een laag profiel, en een volledige YKK-rits maakt eenvoudige ventilatieregeling mogelijk. Het shirt heeft een gripper aan de achterzoom voor optimale plaatsing, en reflecterende details bieden veiligheid in de schemer.

De nieuwe Reborn jerseys zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten, en heeft door de langere mouwen en de lagere kraag een zeer sportieve uitstraling.

Frida Reborn kan hier

Alle Cycology Frida artikelen bekijken kan hier