Cycology dames fietskledingset “Rock ’n Roll

De damescollectie van Cycology, een populair merk voor fietskleding. De Cycology Dames Rock and Roll fietsset is een van de vele unieke producten die beschikbaar zijn op de website van Onbike.

De fietsset heeft een opvallend en uniek ontwerp met een rock-‘n-roll thema, bestaande uit zwart-wit afbeeldingen van gitaren en muzieknoten. Naast het stijlvolle ontwerp is de broek ook van hoogwaardige kwaliteit. Het is gemaakt van zacht, ademend materiaal dat vochtregulerend is, wat betekent dat het zweet van de huid afvoert en je droog en comfortabel houdt tijdens lange ritten.

De broek is speciaal ontworpen voor de vrouwelijke vorm en biedt een nauwsluitende pasvorm die comfortabel aanvoelt zonder te knellen. De 3D-zeem is ontworpen om te zorgen voor extra comfort en ondersteuning, zelfs tijdens de langste ritten.

Deze cycology fietsset een geweldige keuze voor elke vrouwelijke fietser die op zoek is naar kwalitatieve, comfortabele en stijlvolle fietskleding. Het unieke ontwerp en de hoogwaardige materialen maken het de perfecte keuze voor gepassioneerde fietsers die er goed uit willen zien en zich goed willen voelen tijdens het fietsen.