februari 1, 2017

Event kalender

apr
21
za
TC de Liemers Classic 2018 @ Atletiekbaan zevenaar
apr 21 hele dag

Toerfietsclub TC de Liemers organiseert op zaterdag 21 april 2018 de TC de Liemers Classic, voorheen Reichswaldtour. Om de NTFU status van ‘Extra goed geregeld’ waar te maken hebben ze ook dit jaar weer hun uiterste best gedaan iets ‘moois’ neer te zetten.

De routes zijn compleet aangepast en vernieuwd. En bieden fietsliefhebbers het “cafetaria” concept. Drie fantastische lussen die door uitdagende omgeving rond de Liemers  gaan.  Je bepaal zelf welke lussen je wilt fietsen en in welke volgorde. Of je nu één of alle drie de lussen gaat rijden bepaal je helemaal zelf.

inschrijven kan tot 14 april via de website van Tc de Liemers

Onbike zal aanwezig zijn op de markt tijdens het evenement.

 

Tc de Liemers Classic

Tc de Liemers Classic

mei
25
vr
Limburgs Mooiste 2018 @ schouwburg heerlen
mei 25 @ 1:00 pm – mei 26 @ 8:00 pm

Ook in 2018 staan we weer op de fietsmarkt van Limburgs Mooiste, een leuk en gezellig evenement waar we zowel op de vrijdag als de zaterdag met onze stand staan.

ook dit jaar veel uitverkoop en speciale aanbiedingen.

 

Hago Limburgs Mooiste 2018 plein

Hago Limburgs Mooiste 2018

Fietsmarkt Hago Limburgs mooiste 2018

Fietsmarkt Hago Limburgs mooiste 2018

jun
23
za
Prominententoer Montferland @ de Plok didam
jun 23 hele dag

Onbike zal aanwezig zijn bij de Prominententoer Montferland 2018. een ‘sportieve’ en de ‘uitdagende’ toertocht. Een groot aantal (oud) profwielrenners hebben al aangegeven mee te fietsen. Denk hierbij aan Gert Jakobs, Maarten den Bakker, Bart Voskamp, Puck Moonen, Michael Boogerd en Kenny van Hummel. Hoe mooi is het om letterlijk en figuurlijk in het spoor van de wielertoppers te kunnen fietsen?