Zomer collectie 2017 Primal

Al jaren is Primal (voorheen Primal Wear) een van de meest origineelste fietskleding merken in het toch wat terug houdende fiets wereldje, toch zie je meer en meer ook de main stream merken zich richting de wat meer opvallende kledingstukken gaan richten zelfs een oerdegelijk en saai merk als Agu komt nu met frisse kleuren.

Goed om te zien dat het peloton recreant fietsters er wat gesoigneerder bij zitten als in de Rabo tijd.

Primal heeft zicht de laatste jaren ook wat meer naar het minder extreme gebied qua ontwerpen bewogen, dat vinden we van onbike.nl  jammer maar gelukkig zijn er weer merken zoals Cycology Gear uit Australië die dat gat mooi vullen.

De collectie van Primal Wear 2017 is nog zeker de moeite waard de dames fietskleding collectie mag er met een aantal fraaie designs zeker zijn.
Terug van weggeweest zijn de uitdagende armwamers “Reina” dit keer speciaal voor de echte fietschicks die zich nergens door laten afschrikken zeker niet door wat kou.

Primal Armwarmers Reina

 

Primal Evo

In het high end gebied “Evo” door Primal genoemd is er een fraai shirt “Glimpse” Race Cut en de beste materialen maken dit tot een shirt voor de veeleisende fietsster die alleen het beste wil de Q3® stof is verkoelend en vocht regulerend zodat je onder de warmste omstandigheden nog comfortabel kan fietsen of het nu om een beklimming in de hitte gaat of een een fraaie zomerse rit over het vlakke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bekijk hier de gehele zomer 2017 collecties onbike

Bewaren