Pro Team Fietskleding waarom wel of niet

In iedere winkel waar een racefiets verkocht wordt zie je ze hangen de shirts en broeken van de pro teams, al dan niet passend bij de fiets de verkocht wordt, waarom en wat zijn de voor en nadelen van Pro team fietskleding.
De pro team wielerkleding die je in een fietsenzaak koopt is een schim van de kwaliteit die de Heren en dames van het pro circuit dragen. nu zul waarschijnlijk ook niet zoals de mannen en vrouwen in de Tour de France of in de Giro d’Italia 3 weken lang minimaal 5 uur lang op de fiets zitten, maar toch zal je bij een lange rit zeker Belkin-zomer-wielershirt-2014merken dat deze pro team wielerkleding veelal niet de kwaliteit en het draagcomfort heeft die je zou willen en mag verwachten van goede kleding.
Waarom dan wel? als je fan bent van een renner of je een pro team adoreert, en je bewust bent van het feit dat je niet dezelfde fietskleding draagt als de heren uit het pro circuit is er niks op tegen. Let wel ieder jaar komen de pro teams met een nieuwe outfit dus na een jaar of 2 rijdt je in een hopeloos gedateerd wieleroutfit rond.
Bij onbike.nl wordt geen Pro team fietskleding aangeboden wij vinden dat je niet met een merk of een bank moet gaan rondrijden waar je niks mee hebt. bij ons vindt je alternatieve en exclusieve fiets en wielerkleding die je niet snel zult vinden in bij shops en fietsenhandelaren die de pro team wielerkleding verkopen.